Eksamensforestillinger 2021

Denne uken er det duket for eksamen ved høyskolen, og endelig får studentene invitere et publikum til å se forestillingene de har laget!
Skrevet av:
Ida Frømyr Borgen
Publisert:
26.05.2021

I løpet av det andre skoleåret har det vært et spesielt fokus på komplimenterende uttrykk ved høyskolen. Gjennom ulike workshops og prosjekter har studentene fått erfaring med lyd, lys, objekt, kostyme og scenografi i møte med dansen.

Eksamensoppgaven som de nå skal vise bygger videre på dette arbeidet. Studentene har jobbet i grupper og blitt utfordret til å lage forestillinger der de tar bevisste valg rundt komplimenterende uttrykk. De har fått tett oppfølging av veilederne Caroline W. Nesse og Marius Kjos gjennom hele prosessen.

Arbeidet har resultert i tre forskjellige verk med den overordnede tittelen "Den fandens kunsten". Studentene fungerer som både skapende og utøvende dansekunstnere i sine verk. I tillegg er de ansvarlige for produksjonsoppgaver som organisering og synliggjøring, og fungerer som teknikere på hverandres visninger.

Og på fredag kom endelig gladnyheten - nå er det tillatt å gjennomføre innendørs arrangementer med 20 publikummere!

Forestillingene har premie torsdag 27. mai og spiller til og med søndag 30. mai. Visningene finner sted i skolens black box, og er forbeholdt inviterte publikummere.

Vi ønsker studentene lykke til med forestilling!

Posterdesign: Aurora Hallgeirsdatter Arnstad

Se flere bilder her:

No items found.

Se flere bilder her:

No items found.

Se flere her bilder:

No items found.

Se flere bilder her:

No items found.

Se flere bilder her:

No items found.

Les også: